C.V. LEADER
:: 01 Octombrie 2008 ::
Suntem 10 specialisti in domenii de activitate diverse. Am considerat ca trebuie sa luam atitudine impotriva indolentei si lipsei de competente.

:: 01 Noiembrie 2008 ::
Astfel s-a nascut Asociatia LEADER, avand ca scop asumat dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitatii acestuia.

:: 17 Martie 2009 ::
La sediul "proaspat" amenajat, cu dorinta de a contribui la realizarea scopului propus, LEADERII isi incep activitatea.

:: 14 Aprilie 2009 ::
Ni se alatura trei membri noi.

:: 01 Iunie 2009 ::
Am lansat website-ul LEADER.


LEADER
  ARTICOLE
Scoala nu se termina daca devenim adulti (01.06.2009)
Formarea profesionala a adultilor este o componenta vitala a politicii europene de invatare pe tot parcursul vietii, esentiala pentru cresterea competitivitatii si ocuparii, pentru incluziune sociala, cetatenie activa si dezvoltare personala in toata Europa. Exista diverse definitii ale formarii profesionale a adultilor in diferite tari. Din prisma politicilor europene de educatie si formare, include toate formele de invatare specifice varstei adulte, dupa finalizarea educatiei initiale, indiferent cat de mult dureaza acest proces... (citeste mai departe)

Formare profesionala si studii in spatiul european (01.06.2009)
Pentru romanii care simt ca au ceva de oferit in plan profesional, dar le lipseste informatia sau know-how-ul, este bine de stiut ca exista la ora actuala cateva organizatii deosebit de serioase, atat in Romania, cat si in alte tari din Uniunea Europeana, cu programe multilingve, unde poti fi ajutat si chiar sponsorizat pentru recalificarea profesionala, gasirea unui loc de munca, participarea la programe de schimb sau burse, toate acestea prin accesul la cele mai complete baze de date din spatiul european... (citeste mai departe)

Indrumar pentru formarea profesionala continua (01.06.2009)
Piata furnizorilor de formare a crescut foarte mult, momentan existand pe piata o oferta variata de cursuri. Trebuie insa prudenta si informare atunci cand ne hotaram sa urmam un curs in care vom investi timp si bani. Daca sunteti interesat ca la finalul cursului sa obtineti un certificat de calificare sau un certificat de absolvire cu recunoastere nationala, atunci va trebui sa va orientati spre un furnizor de formare autorizat in conditiile legislatiei in vigoare (vezi OG nr. 129/2000 privind formarea... (citeste mai departe)

Metode de invatare (01.06.2009)
Pentru a progresa profesional si personal, ne aflam cu totii intr-un proces continuu de invatare. In aceste conditii este deosebit de important cum alegem sa invatam. 80% din succesul unui curs sta in metoda pe care o abordam. LEADER abordeaza toate temele de invatare propuse din cat mai multe puncte de vedere, pentru ca fiecare sa isi aleaga metoda cea mai potrivita. Pentru ca un program de invatare sa fie eficient este nevoie sa stim in primul rand de ce avem nevoie. Ar fi ineficient sa "tratam" probleme inexistente sau neimportante... (citeste mai departe)