C.V. LEADER
:: 01 Octombrie 2008 ::
Suntem 10 specialisti in domenii de activitate diverse. Am considerat ca trebuie sa luam atitudine impotriva indolentei si lipsei de competente.

:: 01 Noiembrie 2008 ::
Astfel s-a nascut Asociatia LEADER, avand ca scop asumat dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitatii acestuia.

:: 17 Martie 2009 ::
La sediul "proaspat" amenajat, cu dorinta de a contribui la realizarea scopului propus, LEADERII isi incep activitatea.

:: 14 Aprilie 2009 ::
Ni se alatura trei membri noi.

:: 01 Iunie 2009 ::
Am lansat website-ul LEADER.


LEADER
  CONTABIL
In orice afacere este nevoie de abilitatea de a lucra cu cifre a unui contabil (cod COR 343302). Obtinerea profitului nu este un proces atat de facil, nu inseamna numai o planificare si o executie riguroase, resurse umane bine pregatite, ci si un proces financiar ce trece prin mana contabilului.

Pentru a acumula cunostintele specifice acestei profesii, LEADER va propune cursul de contabilitate, ce contine informatii de ultima ora pentru a face fata cu succes cerintelor actuale.

Cursul contabilitate isi propune sa va invete de la A la Z o meserie foarte cautata pe piata actuala a fortei de munca, dar si foarte banoasa.

Veti reusi sa manuiti cu succes documentele si operatiunile contabile de zi cu zi, dar si sa realizati situatii financiare mai complexe. Satisfactiile vor fi pe masura eforturilor, pentru ca prin intermediul acestui curs veti deveni cu siguranta un profesionist ravnit de multi angajatori.

Veti descoperi cat de usor puteti acumula cunostinte specifice acestui domeniu datorita structurii didactice a cursului. Limbajul este accesibil, obiectiv si accentul este pus pe partea practica.

Tematica:
• Evidenta si sistemul contabil;
• Notiuni introductive despre bilant;
• Documente de evidenta;
• Contul instrument specific contabilitatii;
• Analiza contabila, planul de conturi general;
• Contabilitatea capitalurilor;
• Activele imobilizate;
• Contabilitatea stocurilor;
• Contabilitatea creantelor si datoriilor;
• Contabilitatea trezoreriei, a veniturilor si cheltuielilor;
• Balanta de verificare;
• Inventarierea patrimoniului.

Tarif: 1.600 lei (include taxa de inscriere, prestatia formatorilor, suportul de curs, taxa de examinare, taxa de eliberare a certificatelor de absolvire)

Durata: 12 luni (o serie pe an)

Baza legala: Programul de specializare profesionala contabil este autorizat in conditiile OG nr. 129/2000 privind formarea profesionala a adultilor. Certificatele de absolvire eliberate, insotite de suplimentul descriptiv al ocupatiei, sunt recunoscute la nivel national.

Inscrieri: Inscrierile la acest curs se pot face pe tot parcursul anului, iar repartizarea se efectueaza in functie de numarul locurilor disponibile din fiecare grupa.

Pentru persoanele care nu au timpul sau mijloacele necesare pentru a urma cursul cu prezenta obligatorie, oferim metode alternative de studiu.

Pentru orice alte detalii despre cursurile de formare organizate sau despre activitatile asociatiei LEADER, nu ezitati sa ne contactati.