C.V. LEADER
:: 01 Octombrie 2008 ::
Suntem 10 specialisti in domenii de activitate diverse. Am considerat ca trebuie sa luam atitudine impotriva indolentei si lipsei de competente.

:: 01 Noiembrie 2008 ::
Astfel s-a nascut Asociatia LEADER, avand ca scop asumat dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitatii acestuia.

:: 17 Martie 2009 ::
La sediul "proaspat" amenajat, cu dorinta de a contribui la realizarea scopului propus, LEADERII isi incep activitatea.

:: 14 Aprilie 2009 ::
Ni se alatura trei membri noi.

:: 01 Iunie 2009 ::
Am lansat website-ul LEADER.


LEADER
Va place sa lucrati la calculator si v-ar placea ca acest hobby sa devina o sursa de venit? Atunci cursul de operator introducere, validare si prelucrare date (cod COR 411301) este ceea ce va trebuie.

Temele prezentate va ofera o baza standard de cunostinte IT necesara in noua societate informationala ce se afla in continua dezvoltare. Astfel puteti utiliza calculatorul in mod eficient si productiv indiferent de varsta, profesie sau domeniu de activitate... (detalii)


In societatea informationala, capitalul uman a inlocuit capitalul financiar, ca resursa strategica. Resursele umane reprezinta una dintre cele mai importante investitii ale unei organizatii.

In consecinta, inspectorul de resurse umane (cod COR 342304) poate fi considerat angajat de baza al oricarui agent economic, indispensabil desfasurarii oricarei activitati, intrucat, indiferent de dimensiunea fortei de munca implicate, el asigura gestionarea optima a acestei investitii... (detalii)


Daca vreti sa aprofundati aspectele esentiale legate de securitatea si sanatatea in munca, lansam o provocare prin cursul inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca (cod COR 315219).

Fara protectie impotriva factorilor de risc la locul de munca, fara o instruire adecvata in acest sens nici nu v-ati putea desfasura activitatea. Consecintele lipsei securitatii si sanatatii angajatilor sunt din cele mai neplacute, asa ca rolul unui inspector SSM intr-o organizatie sau companie este esential... (detalii)


In orice afacere este nevoie de abilitatea de a lucra cu cifre a unui contabil (cod COR 343302). Obtinerea profitului nu este un proces atat de facil, nu inseamna numai o planificare si o executie riguroase, resurse umane bine pregatite, ci si un proces financiar ce trece prin mana contabilului.

Pentru a acumula cunostintele specifice acestei profesii, LEADER va propune cursul de contabilitate, ce contine informatii de ultima ora pentru a face fata cu succes cerintelor actuale... (detalii)


Sunteti interesat de imensele posibilitati de investitii si dezvoltare oferite de Fondurile Structurale? Sunteti pregatit pentru scrierea unui proiect finantat din Fonduri Structurale si de Coeziune?

Acum o puteti face. In cadrul cursului de perfectionare expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene (cod COR 241948), primiti asistenta pentru elaborarea unei cereri de finantare. Avand puternic caracter aplicativ, cursul ofera fiecarui participant ocazia de a-si transpune ideile intr-un proiect de succes... (detalii)