C.V. LEADER
:: 01 Octombrie 2008 ::
Suntem 10 specialisti in domenii de activitate diverse. Am considerat ca trebuie sa luam atitudine impotriva indolentei si lipsei de competente.

:: 01 Noiembrie 2008 ::
Astfel s-a nascut Asociatia LEADER, avand ca scop asumat dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitatii acestuia.

:: 17 Martie 2009 ::
La sediul "proaspat" amenajat, cu dorinta de a contribui la realizarea scopului propus, LEADERII isi incep activitatea.

:: 14 Aprilie 2009 ::
Ni se alatura trei membri noi.

:: 01 Iunie 2009 ::
Am lansat website-ul LEADER.


LEADER
  Concurs de eseuri pentru absolventi (10.06.2009)
Asociatia LEADER a initiat concursul de eseuri pentru absolventii liceelor si scolilor profesionale cu tema Sunt apt de munca... Ce ma fac?!

Actiunea urmareste implicarea tinerilor absolventi de studii medii si scoli profesionale, care in curand vor deveni activi pe piata muncii, in activitati care privesc cariera si viitorul lor profesional.

Am proiectat acest eveniment ca un concurs de mini-eseuri (max. 2 pagini) cu tema Sunt apt de munca... Ce ma fac?!, realizate de elevii ce vor absolvi studiile anul acesta.

La concurs s-au inscris elevi in ani terminali din toate institutiile de invatamant din tara.

Juriul LEADER a ales cele mai inspirate trei lucrari pentru a acorda premii in bani, cu ajutorul sponsorilor care au sprijinit acest eveniment: SC Electra SRL, SC InfoMedia SRL, SC Confmetal Kav SRL, SC Dornacor SRL, SC Stoica Construct SRL, SC General Trading Mara SRL, SC Stoica Grup Instal SRL, SC Management Consulting Petrescu SRL si persoanele fizice Lucica Bodirlau, Ion Sebastian Cercel, toti din Oltenita, jud. Calarasi.

Castigatorii concursului au fost:
• Premuil I: Elena Neagu - 300 lei; (citeste eseu)
• Premiul al II-lea: Maria Moraru - 200 lei; (citeste eseu)
• Premiul al III-lea: Ana-Maria Chirtu - 100 lei. (citeste eseu)

Asociatia LEADER multumeste tuturor sponsorilor care au sprijinit premierea castigatorilor. De asemenea, multumim in mod cu totul special domnului profesor Constantin Hociota, care ne-a ajutat sa popularizam concursul in randul elevilor si i-a indemnat sa participe.

Dorim ca aceasta actiune sa devina o traditie. In fiecare an, incepand cu luna aprilie, asteptam eseurile tinerilor pe adresa de mail office@leader.org.ro.

Vezi si alte evenimente