C.V. LEADER
:: 01 Octombrie 2008 ::
Suntem 10 specialisti in domenii de activitate diverse. Am considerat ca trebuie sa luam atitudine impotriva indolentei si lipsei de competente.

:: 01 Noiembrie 2008 ::
Astfel s-a nascut Asociatia LEADER, avand ca scop asumat dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitatii acestuia.

:: 17 Martie 2009 ::
La sediul "proaspat" amenajat, cu dorinta de a contribui la realizarea scopului propus, LEADERII isi incep activitatea.

:: 14 Aprilie 2009 ::
Ni se alatura trei membri noi.

:: 01 Iunie 2009 ::
Am lansat website-ul LEADER.


LEADER
  Tabara de dezvoltare antreprenoriala (28.07.2009)
In perioada 21-27 septembrie 2009, LEADER organizeaza la Bran, jud. Brasov, Tabara de dezvoltare antreprenoriala "Solutii profesioniste la probleme manageriale", finalizat cu acordarea unui certificat de competente antreprenoriale, recunoscut la nivel national.

Trainingul autorizat se adreseaza managerilor actuali si potentiali, intreprinzatorilor si investitorilor, trainerilor si consultantilor, sprijinindu-i in formarea si dezvoltarea competentelor esentiale pentru afaceri.

Programul este deosebit de interactiv: fiecare aspect teoretic adus in discutie va fi exersat practic prin activitati structurate, exercitii, studii de caz si simulari.

Continuturile tematice prezentate sunt adaptate la situatia actuala de criza economica, cu scopul de a imbunatati productivitatea prin reduceri sistematice de costuri, prin imbunatatirea nivelului de calitate perceputa de clienti si prin scurtarea timpului de reactie la semnalele pietei, urmarindu-se captarea noilor valori/nevoi ale consumatorilor.

Obiective:
• Sa dezvolte competentele antreprenoriale ale participantilor;
• Sa ofere participantilor modele si metode de management;
• Sa incurajeze participantii sa aplice metodele invatate in situatii reale;
• Sa ofere participantilor un certificat de competente recunoscut la nivel national.

Competentele antreprenoriale se refera la capacitatea unui individ de a pune ideile in practica. Aici intra creativitatea, inovatia, asumarea riscurilor, precum si capacitatea de a planifica si de a manageria proiecte in scopul atingerii obiectivelor.

Cunostintele necesare includ capacitatea de a identifica oportunitati pentru activitati personale, profesionale si/sau de afaceri, o buna cunoastere a mersului economiei, a oportunitatilor si provocarilor cu care se confrunta un angajator sau o organizatie.

Deprinderile se raporteaza la managementul de proiect proactiv (incluzand capacitatea de a planifica, organiza, gestiona, conduce si delega, analiza, comunica, raporta, evalua si inregistra), reprezentare efectiva si negociere, capacitatea de a lucra in colaborare cu echipa, capacitatea de a aprecia si identifica punctele tari si slabe, de a evalua si de a-si asuma riscuri.

Atitudinea antreprenoriala se caracterizeaza prin initiativa, atitudine proactiva in viata personala si sociala, motivare si determinare in a veni in intampinarea obiectivelor.

Traineri:
• conf. univ. dr. Adrian Micu, seful Catedrei de Management-Marketing la Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati
• Bogdan Orasanu, specialist telecomunicatii

Locatia: Pensiunea Veronica-Gabriela, Predelut-Bran

Tariful de participare: 1700 de lei (include suportul de curs, 5 zile de expuneri si seminarii, cazarea si masa pe durata sejurului, testarea finala ziua a 6-a, festivitatea de absolvire, eliberarea certificatului de competente antreprenoriale).

Procedura de inscriere: Va rugam sa solicitati formularul de inscriere la adresa de e-mail office@leader.org.ro si sa il trimiteti completat la aceeasi adresa pana la data de 18 septembrie 2009. Pentru buna desfasurare a cursului, locurile sunt limitate la un numar de 20 de participanti.

Modalitate de plata: Dupa completarea si trimiterea formularului de inscriere, plata va fi efectuata in contul RO56BRDE120SV11851491200 deschis la BRD Oltenita, cu mentiunea "Tabara de dezvoltare antreprenoriala".

Vezi si alte evenimente