C.V. LEADER
:: 01 Octombrie 2008 ::
Suntem 10 specialisti in domenii de activitate diverse. Am considerat ca trebuie sa luam atitudine impotriva indolentei si lipsei de competente.

:: 01 Noiembrie 2008 ::
Astfel s-a nascut Asociatia LEADER, avand ca scop asumat dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitatii acestuia.

:: 17 Martie 2009 ::
La sediul "proaspat" amenajat, cu dorinta de a contribui la realizarea scopului propus, LEADERII isi incep activitatea.

:: 14 Aprilie 2009 ::
Ni se alatura trei membri noi.

:: 01 Iunie 2009 ::
Am lansat website-ul LEADER.


LEADER
  Tabara de dezvoltare antreprenoriala (28.07.2009)
In perioada 21-27 septembrie 2009, Asociatia LEADER organizeaza Tabara de dezvoltare antreprenoriala "Solutii profesioniste la probleme manageriale", finalizat cu acordarea unui certificat de competente antreprenoriale.

Continuturile tematice prezentate sunt adaptate la situatia actuala de criza economica, cu scopul de a imbunatati productivitatea, prin cresterea nivelului de calitate si prin scurtarea timpului de reactie la semnalele pietei.

Traineri:
• conf. univ. dr. Adrian Micu
• Bogdan Orasanu, specialist telecomunicatii

Programul este deosebit de interactiv: fiecare aspect teoretic adus in discutie va fi exersat practic prin activitati... (detalii)

  Concurs de eseuri pentru absolventi (10.06.2009)
Asociatia LEADER a initiat concursul de eseuri pentru absolventii liceelor si scolilor profesionale cu tema Sunt apt de munca... Ce ma fac?!

Actiunea urmareste implicarea tinerilor absolventi de studii medii si scoli profesionale, care in curand vor deveni activi pe piata muncii, in activitati care privesc cariera si viitorul lor profesional.

Am proiectat acest eveniment ca un concurs de mini-eseuri (max. 2 pagini)... (detalii)