C.V. LEADER
:: 01 Octombrie 2008 ::
Suntem 10 specialisti in domenii de activitate diverse. Am considerat ca trebuie sa luam atitudine impotriva indolentei si lipsei de competente.

:: 01 Noiembrie 2008 ::
Astfel s-a nascut Asociatia LEADER, avand ca scop asumat dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitatii acestuia.

:: 17 Martie 2009 ::
La sediul "proaspat" amenajat, cu dorinta de a contribui la realizarea scopului propus, LEADERII isi incep activitatea.

:: 14 Aprilie 2009 ::
Ni se alatura trei membri noi.

:: 01 Iunie 2009 ::
Am lansat website-ul LEADER.


LEADER
  CURSURI LA DISTANTA
Stim cat sunteti de ocupati. Stim ca deplasarea la cursuri si respectarea unui orar riguros la cursurile cu prezenta obligatorie inseamna de multe ori timp pretios, pe care cu greu il mai gasiti disponibil in agendele mult prea aglomerate.

De aceea, va oferim acum posibilitatea sa invatati mai eficient, organizandu-va singuri timpul, prin metoda de studiu la distanta.

Printr-un curs la distanta puteti sa strecurati pregatirea continua printre celelalte nevoi proprii. Prin studiul la distanta, puteti adauga diplome noi in C.V.-ul dumneavoastra in timp ce castigati bani.

Avantaje:
• invatati cand vreti si cum vreti - suportul de curs va este pus la dispozitie integral la inscriere, dupa achitarea taxei de participare;
• formatorii nostri va stau la dispozitie oricand pentru a raspunde la intrebari, pe adresele de e-mail mentionate in paginile de prezentare a fiecarui curs;
• platiti doar 75% din tariful de curs;
• puteti primi certificatul de absolvire, trimitand prin posta/curier testul de absolvire rezolvat.

Suportul de curs pe care il primiti la inscriere este in format electronic, pe CD, si contine toate prezentarile, exemplele si aplicatiile de la cursul cu prezenta, inclusiv testul final de absolvire. Tot ce va ramane de facut este sa parcurgeti continuturile in ritmul dumneavoastra propriu si sa trimiteti testul de absolvire rezolvat. Certificatul de absolvire il veti primi la adresa dorita, prin posta/curier.

Pentru lamuriri suplimentare si inscrieri, contactati-ne.