C.V. LEADER
:: 01 Octombrie 2008 ::
Suntem 10 specialisti in domenii de activitate diverse. Am considerat ca trebuie sa luam atitudine impotriva indolentei si lipsei de competente.

:: 01 Noiembrie 2008 ::
Astfel s-a nascut Asociatia LEADER, avand ca scop asumat dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitatii acestuia.

:: 17 Martie 2009 ::
La sediul "proaspat" amenajat, cu dorinta de a contribui la realizarea scopului propus, LEADERII isi incep activitatea.

:: 14 Aprilie 2009 ::
Ni se alatura trei membri noi.

:: 01 Iunie 2009 ::
Am lansat website-ul LEADER.


LEADER
  INFORMATII UTILE
Fondurile structurale asigura finantarea activitatilor destinate calificarii, specializarii si perfectionarii profesionale a angajatilor.

Promovarea īnvatarii pe parcursul īntregii vieti pentru calificarea si recalificarea fortei de munca reprezinta o modalitate atāt pentru cresterea adaptabilitatii fortei de munca, cāt si pentru combaterea excluziunii sociale.

Īn acelasi timp, un nivel ridicat de cunostinte si competente al fortei de munca poate contribui īn mod efectiv la schimbarile ce se vor produce pe piata muncii ca rezultat al provocarilor viitoare.

Prin intermediul fondurilor structurale se asteapta cresterea cunostintelor si cresterea compententelor sau dobāndirea de competente noi, īn concordanta cu necesitatile identificate pe piata muncii si, de asemenea, īmbunatatirea managementului resurselor umane.

Solicitantii pot actiona individual sau in parteneriate cu orice alt solicitant eligibil, corespunzator obiectivelor si activitatilor proiectului.

Īn cazul īn care solicitantii nu sunt furnizori legal autorizati de programe de formare profesionala, ei trebuie sa actioneze īn parteneriat cu unul sau mai multi furnizori de astfel de servicii, corespunzator obiectivelor si activitatilor proiectului.

Vezi si alte informatii utile