C.V. LEADER
:: 01 Octombrie 2008 ::
Suntem 10 specialisti in domenii de activitate diverse. Am considerat ca trebuie sa luam atitudine impotriva indolentei si lipsei de competente.

:: 01 Noiembrie 2008 ::
Astfel s-a nascut Asociatia LEADER, avand ca scop asumat dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitatii acestuia.

:: 17 Martie 2009 ::
La sediul "proaspat" amenajat, cu dorinta de a contribui la realizarea scopului propus, LEADERII isi incep activitatea.

:: 14 Aprilie 2009 ::
Ni se alatura trei membri noi.

:: 01 Iunie 2009 ::
Am lansat website-ul LEADER.


LEADER
  PACHET PROMOTIONAL DE INSTRUIRE PRIN CORESPONDENTA:
• Inspector resurse umane
• Operator introducere, validare si prelucrare date

In toate domeniile de activitate, capitalul uman reprezinta una dintre resursele strategice ale unei organizatii.

De asemenea, majoritatea operatiunilor se deruleaza cu ajutorul calculatorului.

In consecinta, resursele umane si tehnologice trebuie gestionate cu atentie, de catre angajati bine instruiti, profesionisti.

Pornind de la aceste considerente, venim in intampinarea agentilor economici cu solutia la una dintre nevoile tot mai des intalnite, nevoia de angajati cu multiple valente profesionale.

Va propunem un pachet de formare profesionala care asigura dobandirea competentelor de operare a calculatorului si de gestionare a resurselor umane din organizatia dumneavoastra.

Intrucat aceasta oferta se adreseaza unor persoane active, ocupate si capabile de autodezvoltare continua, va oferim posibilitatea sa invatati mai eficient, organizandu-va singuri timpul, prin metoda de studiu la distanta.

Suportul de curs pe care il primiti la inscriere este in format electronic, pe CD, si contine toate prezentarile, exemplele si aplicatiile de la cursurile cu prezenta, inclusiv testul final de absolvire. Tot ce va ramane de facut este sa parcurgeti continuturile in ritmul dumneavoastra propriu si sa trimiteti testul de absolvire rezolvat. Certificatele de absolvire le veti primi la adresa dorita, prin posta/curier.

Tarif promotional: 700 de lei

Pentru orice alte detalii despre cursurile de formare organizate sau despre activitatile asociatiei LEADER, nu ezitati sa ne contactati.