C.V. LEADER
:: 01 Octombrie 2008 ::
Suntem 10 specialisti in domenii de activitate diverse. Am considerat ca trebuie sa luam atitudine impotriva indolentei si lipsei de competente.

:: 01 Noiembrie 2008 ::
Astfel s-a nascut Asociatia LEADER, avand ca scop asumat dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitatii acestuia.

:: 17 Martie 2009 ::
La sediul "proaspat" amenajat, cu dorinta de a contribui la realizarea scopului propus, LEADERII isi incep activitatea.

:: 14 Aprilie 2009 ::
Ni se alatura trei membri noi.

:: 01 Iunie 2009 ::
Am lansat website-ul LEADER.


LEADER
  OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE SI PRELUCRARE DATE
Va place sa lucrati la calculator si v-ar placea ca acest hobby sa devina o sursa de venit? Atunci cursul de operator introducere, validare si prelucrare date (cod COR 411301) este ceea ce va trebuie.

Temele prezentate va ofera o baza standard de cunostinte IT necesara in noua societate informationala ce se afla in continua dezvoltare. Astfel puteti utiliza calculatorul in mod eficient si productiv indiferent de varsta, profesie sau domeniu de activitate.

Astazi cele mai multe joburi de pe piata fortei de munca cer cunostinte de calculator. Mai toate activitatile dintr-o companie se desfasoara cu ajutorul calculatorului, care a usurat considerabil toate operatiunile. Avantajul major pe care l-a adus este economia de timp si efort.

Plecand de la cunostinte de baza, care privesc componentele calculatorului si comenzile din sistemul de operare, cursul va ajuta sa dobanditi competentele de a tehnoredacta un document, de a realiza calcule complexe, de a crea si gestiona o baza de date, de a face prezentari business, de a naviga pe internet si de a comunica prin intermediul postei electronice. Veti fi astfel pregatiti sa faceti fata cu succes tuturor provocarilor acestui job, devenind un candidat ravnit de multi angajatori.

Tematica:

• Cunoasterea calculatorului
• Sistemul de operare - Microsoft Windows
• Editarea de texte - Microsoft Word
• Foi de calcul tabelar - Microsoft Excel
• Prezentari - Microsoft PowerPoint
• Baze de date - Microsoft Access
• Internet
• Posta electronica

Tarif: 600 lei (include taxa de inscriere, prestatia formatorilor, suportul de curs, taxa de examinare, taxa de eliberare a certificatelor de calificare)

Durata: 3 luni

Baza legala: Programul de calificare profesionala operator introducere, validare si prelucrare date este autorizat in conditiile OG nr. 129/2000 privind formarea profesionala a adultilor. Certificatele de calificare eliberate, insotite de suplimentul descriptiv al ocupatiei, sunt recunoscute la nivel national.

Inscrieri: Inscrierile la acest curs se pot face pe tot parcursul anului, iar repartizarea se efectueaza in functie de numarul locurilor disponibile din fiecare grupa.

Pentru persoanele care nu au timpul sau mijloacele necesare pentru a urma cursul cu prezenta obligatorie, oferim metode alternative de studiu.

Pentru orice alte detalii despre cursurile de formare organizate sau despre activitatile Asociatiei LEADER, nu ezitati sa ne contactati.